Fettförbränning

Frågor

Hej! Jag är en tjej, 22 år, normalviktig.Jag vet dock att jag har "för" stor fett-procent i min kroppsbyggnad och lite muskler.
Åderbrocksproblem. Jag är en tjej på 32 år som lider av mina åderbrock. Inte som mycket fysiskt men mycket psykiskt.
Hej! Jag är en 17-årig tjej. Mitt problem är att jag är överviktig. Jag är ca 154 lång och väger 72 kilo.
Hejsan. Jag är en kraftigt överviktig kille på 16 år som länge har försökt gå ner i vikt men aldrig lyckats särskillt bra.
Hej! Jag har precis börjat arbeta som sophämtare. Arbetet innebär tunga lyft samt långa gångsträckor, Nu är min fråga hur skall jag lämpligen lägga mina måltider ?
hej! Jag är en tjej på 17 år som väger ca 62 kg och är ca 1,65 lång.
- Ofta när folkhälsan diskuteras tycks ”bukfettet” vara ett eget särskilt farligt område. Varför då? - Hur drar man på sig fett kring just magen? - Hur blir man av med det?
hej! jag skulle bli väldigt glad om ni ville svara på några frågor angående Efedrin. Vad är det för något? Klassas det som narkotika? Vad används det till? Finns det några bieffekter?
Hejsan! Jag har provat på någon som skall vara en "tränings-simulator", elekrodplattor som fästs på olika delar av kroppen som sen skickar impulser till musklerna att dra ihop sig.
Hej. Jag började leva sunt efter en tid av tröstätande och för mycket festande som resulterade i en ohälsosam viktökning jag inte trivs med. Jag vet att jag väger helt normalt,att jag inte är tjock.
Hej! Jag är en tjej på 20 år. Jag läste en tidigare fråga som handlade om det här testet då man skulle räkna ut energiomsättningen. Jag har också funderat lite på det testet.
Hej! Hur många kcal måste förbrännas för att ta bort 1 kg kroppsfett, eller kanske rättare, hur mycket kcal innehåller 1 kg kroppsfett?
Hej! Hur många kcal måste förbrännas för att ta bort 1 kg kroppsfett, eller kanske rättare, hur mycket kcal innehåller 1 kg kroppsfett?
Hej! Hur mycket kalorier bränner jag per timme då jag motioncyklar med en puls på mellan 110-130? Är detta ett bra pulsintervall för fettförbränning?
Hej! Nu är jag lite förvirrad. Jag skrev härom dagen och frågade vilken energigrupp jag tillhör. Jag som tränar 45-90 min/dag och där emellan studerar, fick svaret lågenergigruppen.
Hej! Jag skulle vilja veta hur jag ska motionera för att få fastare lår och smalare mage? Jätte tacksam för svar!!
Hej! Jag är 32 år,185 cm,väger 73 kg. Så långt OK! Upp till runt 19 års ålder var jag dock rejält överviktig, vägde runt 110 kg,men bantade ned mig till 70 kg.
Får man samma fettförbränande effekt om man motionscyklar två pass på 30 minuter om dagen i stället för ett pass på en timme?
Jag undrar vilken träning som är bäst för fettförbrönning och gå ner i vikt och cm på kroppen? 90 min power walk eller löpning/intervaller?
hej! jag är en kille på 19 år jag är 177 cm lång och väger ca 72 kilo, nu är det så att jag förra sommaren sommarjobbade på en pizzeria i ca en månad vilket ledde till att jag åt skräpmat i nästan 30 dagar.
Hej! Hur gör man för att bränna fett inne i kroppen? Finns det några goda råd när det gäller träning och kosttillskott? Är det svårare bränna fett när man är lite äldre (59 år)?
Jag är en tjej på 23 år. Jag tränar kampsport 5-6 h/vecka + löpning 1-2 ggr/vecka sedan ca 2 år. Jag undrar hur jag kan bränna mer fett.
Hej, jag bantar á la Viktväktarna. Nu när jag blivit lättare (väger nu 88kg/164cm,förr 115kg) vill jag börja motionera och har köpt motioncykel. Vad är lagom dos av cykling/vecka?
Undrade bara hur jag på möjliga bästa sättet kan förbränna mer fett för att gå ner i vikt? Jag är ca 178 cm och väger 75 kg. Jag vill gärna ner till 70 kg.
Hej! Är det okej att ha en dag i veckan då man äter vad man vill även om man tränar hårt för en effektiv fettförbränning?
Har läst på ett antal ställen att fettförbränning kör igång "på riktigt" efter 20-30 minuters aktivitet. Så om jag går en promenad på 20-30 minuter och sedan kör igång med löpning, säg intervallträning med 65-70% av maxpuls.
Jo, det är så här att jag är en tjej på 15 år, och vill gärna gå ner i vikt. Sen i augusti har jag tränat aerobics typ 4 gånger i veckan, plus skolgympan.
h
Hej! Jag promenerar varje morgon innan frukost och har dragit ner väsentligt på onyttigheter. Dessutom gör jag några lätta styrkeövningar varje dag. Ibland händer det även att jag tar en kvällspromenad.
Trots att jag äter väldigt lite och sunt går jag inte ner något nämvärt i vikt. Jag har alltid varit lite rund och har lätt att lägga på mej mer fett men skulle vilja ändra på det.
hej, jag är en tjej som är 14 år, 154 cm och väger 58 kg!
hej! e vältränad och har tränat på gym länge nu. Men jag undrar hur många pass som är bäst att köra i veckan? Varje pass på gymmet är 60 minuter långt.
Jag har köpt en Walker(man gör likadant som man åker skidor), nu undrar jag hur länge och hur ofta man ska träna för att gå ner i vikt, så det inte blir bara muskler.
jag har lite problem jag är ju inte överviktig men normal.
Hej, Är det möjligt att träna rumpan så att den lyfter sig lite? Jag har inga förhoppningar att den ska kunna bli jättefast och större men i alla fall lyfta sig lite. Finns det några övningar, maskiner etc som fungerar?
Jag är 62 år, 168 cm lång och väger 76 kg. Har flera gånger försökt gå ner i vikt, men tröttnat eftersom det inte syns någon resultat. Senast höll ja på två veckor.
Är det sant att koffein ökar förbränningen av fett även under lite mer intensiva träningsformer?
Stämmer det att koffein hjälper kroppen att spjälka fett till energi även under träning med intensitetsnivåer över promenad etc?
Hejsan! Jag har hört talas om ett kosttillskott som heter pyruvat som ska öka fettförbränningen och samtidigt underlätta för kroppen att lägga på sig muskler.
Hej Såhär ligger det till; jag är ett promenadfreak som går 1-2 timmar dagligen... tröttnar aldrig och det är den enda (av allt jag provat) motionen jag tycker om. Alltså finns det ingen anledning att byta.
Hej jag försöker att springa ca 5 km varannan dag. passet tar ca ½ timme men kommer antagligen gå fortare då konditionen "kommer igång" ordentligt.
Jag undrar vad det finns för risker med att ha för låg fettprocent? På tre månader har den minskat för mig från 17.4 till 13.2% (mätt på en "fettvåg").
Hejsan, Jag har läst om fettförbränning på idrottsdoktorn.se...Ni säger att löpning är inte den bästa att bränna fett..det undrar jag varför? min kompis var ganska tjock vägde 95 kg och ca 175cm lång...han spinger 6 km per träning ca 25 min..
Hej!
kan man minska i vikt av att träna med ab-roller. Ja sånt där tränings hjul. Använt sådan i 1-2 år och märkt att magen försvunnit lite. Elr beror det på nåt annat att jag äter bättre och bara unnar mig på helger mest nu?
Hej! Jag saknar det främre korsbandet i mitt högra knä efter en idrottskada för många år sedan.
Är detta rätt för att bränna fett. Tränar på gym 3 dagar/vecka. Cross trainer 25 min intervall avg puls 130. Gång på löpband 25 min avg puls120. Trappmaskin 15 min avg puls 135.
Hej! jag är en kvinna på 46 år, ca 163 cm och väger 73 kg. Skulle vilja gå ned ca 10 kg i vikt men det verkar omöjligt. Äter allsidigt och tränar kontinuerligt ca 4 ggr i veckan.
Jag är 16år och har sedan jag var liten alltid haft det "lilla extra" kilona. Jag är hemskt trött på att se mig själv som mullig och ha ständig ångest. Slutat växa sedan länge, mitt BMI visar 23,2 och börjar närma mig en övervikt.
Har efter tre års sjukskrivning efter en ridolycka, då jag skadade ländryggen, knä-,fot- och axelled inflammationer i stort sett hela kroppen.
jag har provat allt möjligt jag är jättetrött och orkar inte träna. men jag är överviktig och vill gå ner i vikt. jag mår inte bra, man känner sig sååååå stor...
Jag undrade bara hur man skall förbränna fett på bästa sättet? Ibland brukar jag bli VÄLDIGT söt sugen och då kan jag bara slänga i mig vad som helst inom den onyttiga sektorn.
Hej! Jag är 26 år och skulle vilja gå ner cirka 5-10 kilo i vikt.
Vad är normalt att ha i puls och blodtryck?
Jag har alltid hort att man inte kan punkt- trana bort fett, stammer det? Jag har ett problem, namligen att jag har for mycket fett pa mage och midja, men ar for ovrigt smal och nojd.
Hej. Jag har precis skadat min fot, vanligtvis tränar jag varje dag, och nu är jag ordinerad vila i ca 2 veckor.Det är inte roligt, varken för mig eller min pojkvän.
Jag tränar 3 gånger i veckan!Jag har fått mage på sista tiden,som ett bälte runt midjan och är inte van med det!Min fråga: Hur blir jag lättast eller bäst av med min mage???
Jag måste gå ned i vikt snabbt. Ca 6 kg, innan nästa år. Men samtidigt bygga massa muskler. Är gymnast, hur ska jag göra för att inte bli orkeslös?
hej Jag styrketränar regelbundet men har på senare tid lagt på mig lite hull på kaggen och skulle vilja bli av med det. Nu undrar jag om det är bra att jogga efter ett stryketräningspass?
Jag svettas enormt mycket. Det är ok att svettas men inte när man inte anstränger sig. Jag svettas enormt mycket mellan benen.
är en tjej på 16 år. jag är 170 cm lång och väger 70 kg. tränar sedan ca 3 år tillbaka på ett modernt gym. jag tränar 4-5 dagar i veckan och trivs med det.
H
Hej jag är en kvinna på 43 som har Fibromyalgi och Reumatism och KOL.Och jag undrar hur jag ska träna för att gå ner i vikt?
Jag var ute på msn och tittade lite på "hälsa"- sidan! Jag tyckte att den var bra, där man kunde se hur mycket kalorier man förbränner under en dag osv.
Hejsan! På mjölkförpackningarna har man på senaste tiden kunnat läsa lite tips om kost och hur man ska gå ner i vikt.
Hej, Jag är 35 år väger 71 kg. Jag har fött två barn. Jag har alltid varit normalviktig innan barnen. Jag har aldrig tränat tidigare. Jag har börjat träna 3-4 ggr i veckan. Mån, ons , fred, ev sönd.
Hej, jag ar 25 ar och vager ca 100 kilo och ar 180 cm. Har paborjat en diet och traning for att snabbt kunna ga ner i vikt, aven om jag ser det som viktigast att ga ner pa lang sikt. Vilken kosthallning bor jag halla med variation osv?
Hej! Har bara en liten fundering: Jag vill gå ner från c:a 65 till 50 kg.Är c:a 170 cm lång.Just nu tränar jag tre ggr/vecka.Skall jag träna mer?Vad är bäst att äta?
Hejsan jag är en 18 årig tjej som är 184 cm lång och väger 86 kg. Jag är inte nöjd med mitt midjemått och skulle vilja bränna bort det fett som omger här. Jag är inte speciellt fet på andra ställen men min mage och rumpa är rätt stora.
Jag undrar lite över viktnedgång. Sedan ca 1 år tillbaka undviker jag kolhydrater så mycket som möjligt men äter fett och protein. En vanlig dag med mat ser oftast ut så här: Frukost: Stekt ägg med hallumi.
Hejsan!
Jag äter yoghurt(utan socker) och 3knäckebröd till frukost. Sen äter jag någon frukt och macka under dagen sen på kvällen äter jag soppa, cashewnötter och senare lite yoghurt. Ibland kommer suget in och jag äter nån macka alternativt godis.
Hej! Jag är 51 år, 170 lång o väger 89 kg. Har diabetes sedan jag var 15 år som är ganska välställd. Men....trots att jag går på spinning 1d/vecka, går stavgång 2 d/vecka ca 25 min.
hej! jag har precis nyss fyllt 18år är alltså 93a. jag väger 112KG. jag har grova muskler runt om, förutom magen där nere och åt sidan, vad ska jag göra för att minska fettet runt magen. jag tränar mma, drf väger jag mycket.

Ställ en fråga