Avancerad coaching för idrottare

2011-04-25

I IMES nätverk finns sedan en tid tillgång till avancerad idrottscoaching, både på individuell- och gruppnivå. Mental träning har de flesta åtminstone hört talas om. Här finns den i dess mest utvecklade och professionella form; För dej med hög ambition som vill avancera i ditt idrottande, och för er som vill utveckla laget till att nå topprestationer.

Idrott och mental coaching

Den ökade stressen under tävlingar kan orsaka idrottare att reagera både fysiskt och mentalt på ett sätt som negativt kan påverka deras prestanda. De kan bli spända, deras hjärtfrekvens rusar, de bryter ut i kallsvett, de oroar sig för hård konkurrens, de tycker det  är svårt att koncentrera sig på den kommande uppgiften.

Långdistanslöpning är en utmaning i sig och alla som förbereder för ett Marathon vet att den verkliga utmaningen är inte i den fysiska utan i den mentala förberedelsen. Detta har lett tränare likväl som idrottsmän och långdistanslöpare att få ett ökande intresse för mental coaching.

Affectus Coaching har ett nära samarbete med TeamStockholmMarathon (TSM) och erbjuder ett speciellt pris för alla TSM medlemmar. Som ett extra erbjudande för dig som TSM medlem, ger vi dig tillgång till en av Coacherna varje söndag under TSM träningen - en av coacherna är en ledare på Team Stockholm Marathon.

Affectus Coaching är dedikerade till att omvandla individer så att de når sin fulla potential och ger ett omfattande utbud av coaching för företag och organisationer.

 

Affectus Coaching erbjuder:

  • Individuell coaching
  • Mental coaching
  • Idrottscoaching (Långdistanslöpare)
  • Ledarskapscoaching
  • Föreläsningar & Workshops:
  • Stress
  • Motivation
  • Mindfullness

 

Vill du prova på (utan kostnad) eller boka coaching?

Tag kontakt med:

Thomas Unshelm,

Dipl coach, Ph.D.

ICF Diplomerad Coach ACC, 
Medlem ICF Sverige. Marathonledare på Team Stockholm Marathon.

Affectus Coaching

Disavägen 39

18636 Vallentuna

Tel: 070 – 267 1972

mailto: affectus.coaching@gmail.com

www.affectuscoaching.webs.com