Välkomna - Stockholm Speedskaters!

2012-08-15

Ny förening att teckna avtal med IMES/idrottsdoktorn.se är Stockholm Speedskaters, klubb för skridsko- och inlinesåkare. Så här ser deras presentation ut:

Stockholm Speedskaters är en breddklubb för inline- och skridskoåkare, och vi välkomnar alla oavsett ålder, kunskapsnivå och erfarenhet.  Vi är framförallt en klubb för vuxna, och har aktiviteter för alla från nybörjare till elitåkare.

Vi har träning för såväl elit som nybörjare under inlinesäsongen. På teknikpassen fokuserar vi på teknik och gruppåkning, och delar in oss i grupper efter åkförmåga. Vi håller särskilda nybörjarträningar för absoluta nybörjare i början av varje säsong, där vi går igenom allt från grundläggande övningar till hur man bromsar. På resterande teknikträningar förutsätts alla behärska de mest grundläggande teknikerna.

På vintern tränar vi framförallt på Östermalms IP där vi har fasta träningstider på rundbanan på tre gånger i veckan (tisdagar, onsdagar och torsdagar mellan kl 17-19). Vi brukar även ha naturisträning på Vikingaslingan inför Vikingarännet. Se mer på denna länk.